Uvjeti prodaje

O PRODAJNOM MJESTU I PROIZVODIMA

O PRODAJNOM MJESTU

Bilje Sestre Ljubice d.o.o.

Adresa: Batin bb, Batin, 88240 Posušje

Tel.:+387 39 200 548 Tel. za narudžbe: +387 39 200 548

E-mail: info@biljesestreljubice.com

E-mail za narudžbe: info@biljesestreljubice.com

JIB: 27238769004

Radno vrijeme:

PON-SUB: 08:00 h – 16:00 h

Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.

O PROIZVODIMA

Biljesestreljubice.com je specijalizirana web trgovina za prodaju dodataka prehrani i kozmetike s posebnom namjenom.

Sve cijene u trgovini Biljesestreljubice.com izražene su u konvertibilnim markama (KM) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

PDV je uključen u cijenu(17%) za narudžbe unutar Bosne i Hercegovine, bez PDV za ostale narudžbe, no za takve narudžbe je moguća veća cijena zbog carine.

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Bilje Sestre Ljubice d.o.o. zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

UVJETI PRODAJE

NAČINI PLAĆANJA

Online trgovina Biljesestreljubice.com omogućava Vam sljedeće načine plaćanja:

Sigurno kartično plaćanje putem Monri sustava, jednokratno – Visa, MasterCard, Maestro

Izravni bankovni prijenos

DOSTAVA

Dostava se vrši u roku od nekoliko dana (ovisno o mjestu dostave). Dostava je od vrata do vrata na svaku adresu. Cijena dostave izračunava se automatski na stranici košarice. U slučaju neuspjele dostave za povrat pošiljke ne zaračunava se posebna naknada.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako kupac ne zaprimi paket, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti poduzeo radnje prema pronalasku ili slanju nove pošiljke.

Otprema robe vrši se u roku 48 sati nakon zaprimanja narudžbe (radnim danima).

Kupac se kupnjom slaže da se u svrhu lakše i brže dostave na etiketi paketa napiše telefonski broj kupca.

REKLAMACIJE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju.

 Trgovac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.biljesestreljubice.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Trgovac nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (preduzeće koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Ako kupac odabere opciju preuzimanja proizvoda te kupac ne bude u mogućnosti obaviti preuzimanje zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru trgovca, trgovac se obavezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnošću za preuzimanje, za što kupac ne snosi nikakve troškove. U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti preuzimanje koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru trgovca, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu trgovca koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji. U slučaju da kupac ne može preuzeti proizvod, a tehnički problemi nisu vezani za trgovca, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe trgovac ne snosi nikakvu odgovornost i nije dužan kupcu omogućiti preuzimanje ili isporuku robe bez naknade. 

Kupac je u roku od 5 (pet) radnih dana dužan preuzeti proizvod, nakon toga više neće moći, bez obzira što je izvršio uplatu, preuzeti proizvod. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije. Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. 

Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka valjane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Sve reklamacije zaprimaju se na email adresu info@biljesestreljubice.com

ZAŠTITA PODATAKA PRI KUPNJI

Biljesestreljubice.com se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Biljesestreljubice.com te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Biljesestreljubice.com može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Biljesestreljubice.com.

Biljesestreljubice.com će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Biljesestreljubice.com. Biljesestreljubice.com prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Biljesestreljubice.com bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Biljesestreljubice.com prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Biljesestreljubice.com će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Biljesestreljubice.com od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Biljesestreljubice.com će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.