Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Poštovani posjetitelji, posjetom, registracijom ili kupnjom na Biljesestreljubice.com prihvaćate uvjete korištenja koji su navedeni u nastavku. Pažljivo pročitajte pravila i postupke koje primjenjujemo. Ako ne prihvaćate ove uvjete, molimo vas da ne koristite ovu internetsku trgovinu. Bilje Sestre Ljubice d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku unošenjem izmjena u ovaj tekst. Hvala na povjerenju.

Trenutno dok je stranica u izradi Uvjeti korištenja će se redovno ažurirati.

Politika privatnosti

Prosljeđivanje osobnih podataka

Prosljeđivanje osobnih podataka

Tvrtka Bilje sestre Ljubice d.o.o. ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše osobne podatke trećim stranama.

Biljesestreljubice.com možda će morati proslijediti podatke određenim trećim stranama, kao što su pozivni centar, dostavne službe, ili drugi predstavnici koji djeluju u naše ime. Ova se radnja može poduzeti u sljedećim slučajevima:

  • slanje marketinških obavijesti
  • dostava paketa
  • provođenje istraživanja, analiza ili drugih upita
  • slanje redovnih poštanskih ili elektroničkih poruka
  • obrada plaćanja kreditnom karticom

Vrste prikupljenih informacija

  • Vaši kontakt podaci (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
  • Podaci o naplati i dostavi (adresa za dostavu)

Prikupljanje informacija

  • Vaši kontakt podaci (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
  • Podaci o naplati i dostavi (adresa za dostavu)

Korištenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internetski kolačić je mala datoteka koju web-stranica ili poruka e-pošte šalje vašem internetskom pregledniku, koji je zatim može spremiti na vaš tvrdi disk. Naše web stranice i e-mail poruke koriste internetske kolačiće kako bi maksimalno personalizirali postupak kupnje na web stranicama. Kolačić simulira kontinuiranu vezu. Omogućuju spremanje informacija o vašim postavkama i sesijama te omogućuju pristup web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web preglednik se može postaviti da ne prihvaća internetske kolačiće. U tom slučaju moći ćete pregledavati web stranice, ali nećete moći izraditi korisnički račun ili naručiti.

Naš web poslužitelj automatski prikuplja informacije kao što su adresa (URL) web stranice s koje ste došli, koje stranice ste posjetili na našoj internet prezentaciji, koji web preglednik koristite za pregled naših web stranica i druge statističke podatke koji nam pomažu da znamo kako posjetitelji koriste našu web stranicu.

Web stranica Biljesestreljubice.com koristi usluge trećih strana koje u naše ime analiziraju promet i posjete našoj web stranici putem interneta. Tako mogu se prikupljati anonimni podaci o vašim posjetima našim web stranicama i vašoj interakciji s našim oglasima. U te svrhe mogu se koristiti tehnologije slične onima opisanim u prethodnim paragrafima, kako bi se izmjerila učinkovitost oglašavanja i e-pošte.