Bilje sestre Ljubice – Centar prirodne medicine

Nakon smrti pokojne sestre Ljubice Kovač, osnivačice tvrtke Bilje sestre Ljubice i vizionarke u području prirodne i alternativne terapije, tvrtka nastavlja njezinu misiju proizvodnje dodataka prehrani pod strogim regulativama koje je postavila.

Fitoterapija predstavlja jedan od najstarijih oblika medicine, poznat čovjeku stoljećima kao primarni način liječenja i ublažavanja boli. Iako je znanstveno dokazano djelovanje mnogih ljekovitih biljaka, važno je napomenuti da njihova sinergijska priroda često čini nemogućim izoliranje samo jedne djelatne tvari.

Bilje sestre Ljubice vodi brigu da svi proizvodi sadrže optimalan kvantitativni omjer aktivnih sastojaka kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i minimalizirali eventualni neželjeni učinci. S više od 30 godina iskustva u radu s pacijentima i dubokim poznavanjem ljekovitog bilja, naša stručnost u fitoterapiji stavlja nas u vrh liječenja ljekovitim biljem.

„Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja i nije tek puta odsutnost bolesti ili nemoći„

*Preambula ustava svjetske zdravstvene organizacije

U želji da svim ljubiteljima prirodnih proizvoda pružimo najviše što možemo u fitoterapiji, želimo vam predstaviti tim stručnjaka koje je sestra Ljubica zadužila da nastave njezino vrijedno životno djelo.

Naš tim sadrži

Fitoterapeuta

Danijela ima iza sebe više od 15 godina neprekidnog angažmana u području fitoterapije radeći  rame uz rame sa sestrom Ljubicom, Danijela je ne samo usvojila njezino bogato znanje, već ga je i proširila kroz kontinuiranu stručnu edukaciju. Nedavno je stekla licencu Fitoterapeuta na renomiranom učilištu Galbanum u Zagrebu, te na taj način empirijsko uvažavanje ljekovitog bilja povezuje sa znanstvenim.

Fizioterapeuta

Marina je dugi niz godina radila uz sestru Ljubicu u tretmanima namještanja želuca, usavršavajući tradicionalni pristup koji je nadogradila naprednim medicinskim znanjem. Stjecanjem zvanja Fizioterapeuta na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru. Marina je dodatno proširila svoje vještine kao Bobath terapeut, stvarajući izvanrednu sinergiju između tradicionalne i moderne medicine.

Prehrambenog  tehnologa

Sa diplomom magistra prehrambenog inženjerstva stečenom na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Mostaru, Monika se brine da u naše proizvode ulaze samo najkvalitetnije i pažljivo provjerene sirovine. Vaša sigurnost i dobrobit su naš najviši prioritet.

Da ne zaboravimo i ostatak tima koji čine prekrasni ljudi ( čak 15 njih ) koji čine ovu priču mogućom.

Hvala svim našim vjernim korisnicima koji nam iskazuju povjerenje i koriste naše terapije te na bilo koji način stoje uz nas. Obećavamo vam da ćemo se u svim segmentima truditi biti što bolji i da će Priroda uvijek biti adut koji nas neće iznevjeriti.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju ( kontaktirati nas možete putem društvenih mreža facebook, instagram ili na jedan od mailova: casnaljubica7@gmail.com , info@biljesestreljubice.com ) .

Bilje sestre Ljubice

Centar  prirodne medicine

Rezervirajte Vaš termin pozivom na jedan od brojeva +387 39 200 220, +387 39 200 548, +38599 881 9952 (Viber, Whatsapp).

Pridružite se našoj facebook grupi BILJE SESTRE LJUBICE KOVAČ .